Visie & Missie

Visie

Gebruikmaken van nieuwe ontwikkelingen om meer tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en het begrijpelijk maken van financiële zaken.

We geloven bij Buro Zaken in de persoonlijke klik die we met klanten en met elkaar hebben. In de wereld van accountancy en belastingadvies ontstaat door automatisering een efficiënter administratief proces en doen nieuwe methodieken op basis van data- analyses hun intrede. Wij maken gebruik van deze nieuwe mogelijkheden, wat tijd oplevert om nog meer met onze klanten in gesprek te gaan.

Voor onze klanten in de culturele- en entertainment- sector is van belang dat wat we opleveren goed en helder is; hoe we daarvoor met elkaar omgaan is mogelijk nog belangrijker. Ook in het licht van de nieuwe ontwikkelingen blijven wij ‘een beetje anders’ met onze ongedwongen manier van werken in een gemoedelijke sfeer.

Onze klanten vinden het prettig om al hun financiële zaken bij ons onder te brengen; ons dienstenpakket breiden we uit om in nieuwe behoeften binnen de sector te voorzien. Onze uitdaging zal daarbij zijn om meer mensen aan te trekken die een vakkundige handigheid hebben én die persoonlijk verbinding leggen met hun collega’s of klanten. Kwaliteit en kennis blijft altijd ons uitgangspunt.

Missie

Bewust investeren in intermenselijke relaties en communicatie.

Onze missie is om Buro Zaken zo te organiseren dat we binnen het daadkrachtige, nuchtere bedrijf dat op een natuurlijke manier is ontstaan, ook in de toekomst in een gemoedelijke sfeer tot kunstige, vakkundige oplossingen kunnen komen. We beseffen dat wat in een kleine organisatie vanzelf lijkt te ontstaan, in een grotere organisatie bewust aandacht nodig heeft.

Een grotere organisatie kent een andere dynamiek; niet iedereen wordt op de hoogte gehouden door anderen die spontaan binnenlopen. We blijven bewust investeren in intermenselijke relaties en teamspirit. We maken ruimte voor activiteiten waarmee we de teamspirit behouden en we communiceren goed, zodat duidelijk is wat er speelt en hoe we de dingen doen. Iedereen wordt gezien en iedereen is betrokken.