Administratie

Besteed je jouw tijd liever niet aan de financiële administratie of mis je de juiste kennis? Word je liever geïnformeerd over de wetten en regels dan dat je zelf gaat uitzoeken waar je aan moet voldoen? Zie je op tegen het maken van de jaarrekening of het doen van de belastingaangiften?

We helpen je graag met het voeren van de (dagelijkse) administratie en/of het samenstellen van een jaarrekening. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis van de culturele sector, helpen we ook met het maken van projectafrekeningen, met de salarisadministratie of met het samenstellen van managementinformatie, zoals kwartaaloverzichten; steeds maken we inzichtelijk wat er precies gebeurt, zodat je het zelf ook begrijpt.

JAARREKENING

We helpen niet alleen met het voeren of begeleiden van de administratie maar ook met het opstellen van een jaarrekening.

SALARISADMINISTRATIE

We verzorgen alles rond loonbetalingen. Salarisstroken, de belastingaangifte, pensioenregelingen en ziekmeldingen.

PROJECTAFREKENINGEN

We helpen graag bij het opstellen van een projectverklaring, een eindafrekening of een rechtenafrekening.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

We doen alle administratieve werkzaamheden. Iemand van ons kan de werkzaamheden ook op interimbasis bij jou komen uitvoeren.

SUBSIDIEAANVRAGEN

We helpen met een subsidieaanvraag, rekening houdend met specifieke eisen van subsidiënten, inclusief de controle van de jaarrekening.

BEGROTING

We helpen je toekomstplannen te realiseren door de financiële kanten ervan overzichtelijk te maken in een sluitende begroting.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie