Verhaal Buro Zaken

Binnen Buro Zaken ontstond op een natuurlijke manier een duidelijke focus. Een van de eerste klanten van het bedrijf was een artiest die aardig begon te verdienen en die de financiën goed op orde wilde hebben. Vervolgens zijn vanuit onze interesse in de sector ook culturele instellingen klant geworden waardoor Buro Zaken nu daarin gespecialiseerd is. Het merendeel van de klanten bestaat nu uit culturele instellingen, artiesten, beeldend kunstenaars en musici.

Kernwaarden

Daadkrachtig. Vakkunstig. Teamspirit. Een beetje anders.

Visie & Missie

Met nieuwe ontwikkelingen nog meer tijd voor persoonlijke aandacht en het begrijpelijk maken van financiële zaken.

Medewerkers

Je herkent een medewerker van Buro Zaken aan zijn ontspannen, vrolijke houding en bevlogenheid. Hij of zij heeft er plezier in hard te werken en klanten te helpen. Ziet de uitdaging van de klant als zijn of haar eigen uitdaging en vindt een 100%-oplossing. Brengt onze klant rust en orde op financieel terrein, door de zaken goed te regelen en op een eenvoudige manier uit te leggen hoe het geregeld is. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat zijn of haar kennis altijd up-to-date is. Onze klant ervaart het werk van onze medewerker als verhelderend.

Vacatures

Als accountants en belastingsadviseurs proberen we continu onze grenzen te verleggen; op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Wij zien onszelf als een jong hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft. Kom jij het Buro Zaken team versterken?