Salarisadministrateur

Ben jij op zoek naar een interessante functie in de culturele sector en in de media en entertainment branche, solliciteer dan vandaag nog bij Buro Zaken.

Wij zijn een klein administratiekantoor dat zijn diensten verleent, voornamelijk aan opdrachtgevers die werkzaam zijn in bovengenoemde branche. Wij ondersteunen, adviseren of nemen desgewenst de gehele financiële administratie van onze cliënten voor onze rekening.

Ter versterking van ons kantoor in Amsterdam zoeken we een ervaren

 

Zelfstandig Salarisadministrateur  (m/v)

Functieomschrijving
Als salarisadministrateur richten jouw werkzaamheden, die voornamelijk uitvoerend van aard zijn, zich met name op het verzorgen van salarisadministraties van onze cliënten. Je bent zowel het aanspreekpunt voor cliënten als voor onze boekhoudkundige medewerkers met betrekking tot salarisadministratie gerelateerde onderwerpen. Bovendien ben je in staat zelfstandig cliënten te adviseren op het gebied van arbeidsvoorwaardenbeleid, verzuimbeleid en toepassing van CAO’s.

Hierbij verwachten we van je dat je beschikt over een positieve, klantgerichte en flexibele instelling en een gezonde dosis ambitie. Affiniteit met de culturele sector is zeker een voordeel.

Benodigde kennis

Je bent in het bezit van een diploma MBO-BA, MBA en PD-Loon-/Salarisadministratie of daarmee vergelijkbare opleiding. Je hebt een aantal relevante jaren (4-6) ervaring in de salarisadministratie en een positieve instelling en dito uitstraling. Beschik je over de vereiste kwalificaties en ben je initiatiefrijk, accuraat en sociaal vaardig, dan ben jij degene die we zoeken. Ervaring met WinSalar is een pré.

Ben je geïnteresseerd, kijk dan op www.burozaken.nl en mail naar info@burozaken.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Jan Hoogstra, telefoonnummer 020-364 11 72.